Med över 20 års erfarenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Proffs Försäkrings­rådgivning

Proffs Försäkringsrådgivning hjälper dig till rätt försäkring för just ditt behov inte bara idag utan när du väl använt oss kommer vi fortsätta se till att du är rätt försäkrad år ut och år in.

Du har säkert tänkt på att skaffa en försäkring för din lastbil. Men har du tänkt på hur ditt och din familjs försäkringsskydd ser ut om du eller din verksamhet drabbas av ett avbrott om din lastbil gör sönder, du eller någon i familjen drabbas av en längre sjukfrånvaro? Vi på Proffs hjälper dig! Tillsammans går vi igenom din verksamhets och din personliga situation och tar fram ett förslag på ett bra försäkringsskydd.

Avbrottsförsäkring

När du drabbas av ett oväntat avbrott som gör att du inte kan utföra dina uppdrag är avbrottsförsäkring viktigt.

Diagnosförsäkring

Skulle du drabbas av svår sjukdom hjälper vi dig att få både en snabb och professionell diagnos samt vägledning till den bästa vården för att du ska ha bästa förutsättningar att bli frisk igen.

Sjukvårdsförsäkring

Blir du sjuk eller skadad hjälper vi dig till snabb diagnos och vård så att du kan komma tillbaka till jobb och familj så snabbt det bara går.

Olycksfallsförsäkring

Om olyckan är framme för dig eller någon av dina chaufförer är det viktigt att snabt få hjälp och stöd för att komma tillbaka igen.

Juristförsäkring

(bjuder vi på sex månader när du tecknar andra försäkringar).

Juristförsäkring är en fantastisk tjänst som hjälper dig att se om alla dina privata juridiska behov såsom äktenskapsförord, samboavtal, köpeavtal, testamente, partneravtal allt du behöver för att känna dig trygg med att familj och privat ekonomi inte blandas ihop med företaget. Du har tillgång till en jurist 24/7 för frågor rörande allt som rör dig och familjen. Skulle tvisten uppstå både driver och finansiera vi den åt dig.

Lastsbilsförsäkring & Verksamhetsförsäkring

Din bil är viktig för dig både som arbetsredskap för ditt uppehälle men också en stor investering, rätt försäkring till rätt pris med professionell skadehantering är grundläggande i ditt skydd oavsett om du kör trailer, skogsbil, kranbil eller någon annan typ hjälper vi dig att få rätt försäkring.

Vid sjukdom

Vad händer om Du skulle drabbas av en sjukdom och inte kan sköta din verksamhet?

Hur kommer det att påverka företaget och kanske också din familj situation?

- De åkare vi träffar kan ofta redogöra för vilket skydd lastbilen har men blir mer osäkra på vilka försäkringar som ger ersättning om du blir sjuk eller får annat avbrott. Därför är det viktigt att du har en bra och för dig anpassad avbrottsförsäkring och sjukförsäkringen som två viktiga komponenter i företagandet. Genom dessa kan du eller en anställd komma tillbaka snabbare efter sjukdom och det är möjligt att få ersättning vid avbrott i verksamheten. Tyvärr tänker vi allt för ofta på sjukdom som något mycket allvarligt, men en enkel knäskada kan vara nog så allvarligt för din verksamhet om du eller din anställde får vänta många veckor på operation och efterföljande rehabilitering. En bra sjukvårdsförsäkring hjälper till att korta tiden innan både operation och skapa förutsättningar för snabbat möjliga rehabilitering.

När vi arbetar tillsammans för att Du ska få bästa möjliga försäkringsskydd för dig, din familj och verksamhet är sjukvårdsförsäkring och avbrottsförsäkring två av de skydd säkerställer. Men givetvis tittar vi på en rad andra vanliga situationer och vilket skydd du har och sist men inte minst så arbetar vi för att Du ska ha prismässigt rätt premier.

Proffs FÖRSÄKRINGS­RÅDGIVNING

Vi vet hur svårt det kan vara att förstå och känna sig trygg med sitt försäkringsskydd. Vi vet också hur viktigt det är att du, din lastbil och dina transporter är rätt försäkrad för att inte äventyra verksamhet, hälsa, företag och familj.

Vi finns till för dig

Att ha rätt försäkring vid var tid är viktigt. Därför beslutade vi på Proffs oss för att erbjuda våra läsare professionell försäkringsrådgivning för att du ska vara rätt försäkrad för dig själv, din lastbil och familj varje dag året runt. Det enda du behöver göra är att fylla i ditt namn och telefonnummer här så kontaktar vi dig.

En person kör bil i solljus

Intresserad av våra förmåner?

Hör av dig till oss för mer information och för att teckna försäkring, redan idag.